Kullandığım Makyaj Ürünleri Sponsor Bağlantı

Kullandığım makyaj ürünleri;
İyi makyaj doğru ve kaliteli ürünleri seçmekten geçer. Peki, nerden anlayacağız doğru ürün olduğunu piyasada yüzlerce benzer ürün varken. Tabi ki araştıracak deneyeceksiniz. Ben çok fazla, abartı makyajı sevmem doğallıktan yanayım. Buyurun size sevdiğim yıllardır kullandığım etkili makyaj ürünlerimden bahsedeyim.
Öncelikle genç kızların fondöten kullanmaları taraftarı değilim. Genç yaşta gözeneklerin kapanması hava almaması hem akne sivilce yağlanma gibi problemler yaratıyor hem de ilerde erken sarkma gibi sorunlara yol açıyor. Onun yerine AVON CLEAR SKİN yağsız renkli nemlendirici kullanıyorum. Ben yağsız tercih ediyorum çünkü yağlı bir cildim var. Fondöten renginde olduğundan gayet hoş pürüzsüz ve aydınlık gösteriyor yüzü. Ha ama illa fondöten istiyorum diyenlere de ORİFLAME EVER LASTİNG 10 saat etkili fondöten tavsiyemdir.
Uykusuz günlerimin kurtarıcısı AVON COLOR TREND concealer – correcteur gözaltı morlukları için kesinlikle mükemmel etki sağlar.
Sponsor BağlantılarBana göre makyajın can alıcı noktası gözlerdir. Her şeyden evvel doğru maskara seçilmeli. Bu noktada iki harika yardımcım var. Eğer tüm noktalara erişmek ve daha uzun akmayan terleme yapmayan rimel istiyorsanız kesinlikle AVON İNFİNİTİZE maskara. Ama daha dolgun ve uzun kirpikler istiyorsanız ORİFLAME VERY ME FAT LASH maskara. Üstelik fiyatı da çok uygundur.
Eyeliner için en kullanışlı olanı AVON ANEW SMOOTHİNG eyeliner. Bir yanı kalem diğer yanı yumuşak süngerli olanı kullanıyorum bu sayede kolayca dağıtıp daha doğal bir görünüm verebiliyorum.
Son olarak AVON GLOW allığı tavsiye ediyorum.
Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış.